Win duurzame jeans in Fairtrade Week

Aalsmeer – De tweede Fairtrade week in 2020 is van 24 oktober t/m 1 november en daarbij hoort een leuke winactie: win een duurzame spijkerbroek door een oude in te leveren! Het plan is spijkerbroeken in te zamelen waarbij je informatie krijgt over eerlijke/duurzame spijkerbroeken en waar je deze kunt kopen.

Je kunt je oude spijkerbroek inleveren met je naam en telefoonnummer. Zet dit op een papiertje dat je met een nietje bij de zak of tailleband vastmaakt. Dit kan in Aalsmeer o.a. bij Kraan Mode en de Wereldwinkel Aalsmeer. Deze actie loopt t/m 30 november.

Criteria
Criteria van duurzame jeans en spijkerbroekmerken zijn: geen kinderarbeid, eerlijke lonen voor arbeiders, het verbod op zandstralen, het gebruik van biologisch katoen, het uitbannen van giftige stoffen en het beperken van CO-2 emissies.
Er zijn momenteel zes merkspijkerbroeken die voldoen aan deze criteria: Nudie jeans, Kuyichi, Mud Jeans, Kings of Indigo, Cheap Monday en Armedangels.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 14 oktober 2020 om 10:40 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×