'Meer Aalsmeer' speelt voor Sinterklaas

Aalsmeer – Sinterklaas is weer in Nederland en ook in Aalsmeer Centrum zijn hij en zijn Pieten al diverse keren gesignaleerd. Omdat hij alle cadeautjes lokaal koopt, is hij bij verschillende winkels langs gegaan in Aalsmeer Centrum. Onder de indruk van de diversiteit aan winkels en wat er allemaal te krijgen is, heeft hij goed zijn slag kunnen slaan.

Samen met de lokale ondernemers uit Aalsmeer Centrum heeft de Sint een hele gave actie bedacht. Kinderen tot en met acht jaar mogen een verlanglijstje maken met daarop drie dingen verkrijgbaar bij de winkels in Aalsmeer Centrum. Dit lijstje mogen ze (laten) mailen naar info@meeraalsmeer.nl of delen via de social media kanalen van Meer Aalsmeer. Maar afgeven bij het Boekhuis Aalsmeer of Lollipopland mag ook. Vermeld daarop je naam, leeftijd en waar de cadeautjes in Aalsmeer Centrum verkrijgbaar zijn.

Sinterklaas op de stoep
Onder alle lijstjes, die uiterlijk 1 december moeten zijn ingestuurd, worden er een paar uitgekozen waarna Sinterklaas die cadeautjes gaat kopen. Dit kan echt van alles zijn. Als het maar te koop is in Aalsmeer Centrum.
Sinterklaas gaat met zijn Pieten vrijdagmiddag 4 december bij een aantal kinderen in Aalsmeer of Kudelstaart ‘coronaproof’ langs om ze te verrassen met cadeautjes die ze op hun verlanglijstje hebben gezet.

Gepubliceerd: 17 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×