Afsluiting Burgemeester Kasteleinweg (N196) tot eind februari

Aalsmeer – Dat er in Aalsmeer flink aan de wegen wordt gewerkt, zal niemand zijn ontgaan. De werkzaamheden zijn onderdeel van de aanleg van een nieuwe, vrij liggende busbaan tussen Haarlemmermeer en Uithoorn.

Vanaf maandag 11 januari is de Burgemeester Kasteleinweg afgesloten tussen Stommeerkade en Ophelialaan. De aannemer is daar namelijk gestart met de aanleg van de rotonde Burgemeester Hoffscholteweg. Je kunt om de werkzaamheden heen via de Stommeerweg. Hulpdiensten en werkverkeer zijn uitgezonderd. Deze afsluiting duurt tot eind februari.

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF (Laurens)

Gepubliceerd: 11 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×