Kruising N196-Van Cleeffkade afgesloten

Aalsmeer – Er wordt volop gewerkt aan de Burgemeester Kasteleinweg. Na enig uitstel zijn nu ook de werkzaamheden voor een tijdelijke rotonde op het huidige kruispunt N196 met de Van Cleeffkade en de Oosteinderweg begonnen.

Sinds 20.00 uur op maandagavond 18 januari is de kruising afgesloten voor al het verkeer. Dat duurt naar schatting tot 06.00 uur dinsdagochtend 19 januari. Het verkeer wordt omgeleid over de N201.

Ook de kruising Dorpstraat met de Burgemeester Kasteleinweg wordt omgebouwd tot een rotonde.  Na de aanleg rijdt de bus rechtdoor over de rotonde en moeten de auto’s voorrang verlenen als er een bus aankomt. De werkzaamheden duren tot eind maart. Verkeer moet rekening houden met omleidingen.

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF (Laurens)

Gepubliceerd: 18 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×