'CRASH' blijft nog langer dicht

Aalsmeerderbrug – Conform de op 2 februari jl door de regering uitgevaardigde regels blijft het CRASH Luchtoorlog en Verzetsmuseum ’40-’45 gesloten tot en met 5 maart 2021. Het museum gaat naar verwachting weer open op 6 maart 2020.

CRASH verwelkomt graag haar bezoekers weer in het interessante museum. Uiteraard houden zowel de vrijwilligers als bezoekers zich aan de regels van het RIVM. Dat betekent een mond- en neuskap dragen, 1,5 m afstand houden en regelmatig de handen desinfecteren.

Als het oorlogsmuseum weer open mag, beginnen zij ook direct met een lezing: “Bombardement op de Fokkerfabrieken in de Tweede Wereldoorlog”. Voor meer informatie over het werk van het CRASH Luchtoorlog en Verzetsmuseum ’40- ‘45 kunt u op www.crash40-45.nl, Instagram of Facebook terecht.

Gepubliceerd: 2 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×