Nodig iemand uit voor een 'ommetje'

Aalsmeer – Het kan je niet ontgaan zijn: wandelingetje of ‘ommetjes’, ze zijn IN! Er zijn zelfs bedrijven die elkaar uitdagen om zoveel mogelijk ‘ommetjes’ te maken met de app van de hersenstichting. En niet voor niets; je bent buiten, het is gezond en het is gezellig. En dát is de reden dat Participe Amstelland een kaartje, met die uitnodiging, gratis aanbiedt. “Heb je zin in een wandelingetje?”, want soms moet je het gewoon vragen. Niet iedereen heeft iemand om een wandelingetje mee te maken. En dat geldt voor oud én jong!

Nu we thuis zijn, zien we meer in de straat: wie wel buitenkomt en wie niet. Het kan een van de kinderen uit het gezin naast je zijn, terwijl de broertjes en zusjes schoolwerk maken. Het kan de mevrouw of meneer zijn die liever niet alleen gaat. Het kan die buurman of buurvrouw zijn, met wie je al heel lang eens wilt kennismaken.

Pak een kaartje (of meer) mee, kijk eens in je straat of buurt en gooi het kaartje in de bus. Misschien lukt het jou om iemand over de drempel te krijgen? Je krijgt er een blije buur of vriend voor terug.
Participe Amstelland Aalsmeer zou het op prijs stellen als je laat weten of het leuk was. Dat kan per mail of via Facebook (Participe Amstelland Aalsmeer). En met een foto is helemaal leuk. De kaartjes zijn gratis en vanaf 16 februari in de meewerkende supermarkten en de bibliotheek Aalsmeer te krijgen. Wil je er meer tegelijk? Bel of mail naar: 0297-326670 of mail: team.aalsmeer@participe.nu.

Gepubliceerd: 10 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×