Documentaire over bijna-doodervaring van Kudelstaartse Catja

Kudelstaart – Een hartstilstand zet het leven van de Kudelstaartse Catja de Rijk op zijn kop. Op de operatietafel krijgt ze in 2015 een bijna-doodervaring. Terwijl het ziekenhuispersoneel voor haar leven vecht, belandt Catja in een andere dimensie. “Ik kwam terecht in een prachtige tunnel, en ervoer een rust die ik nooit eerder had ervaren.”

Om andere mensen te helpen die ook zoiets hebben meegemaakt en uit te leggen aan anderen wat zoiets met je doet, is er nu een documentairereeks in de maak met de titel ‘Herleven’. Deel 1 staat sinds kort op Youtube.

‘Herleven’ is een documentairereeks van Deeper Meaning met persoonlijke verhalen van inspirerende mensen en hun bijna-doodervaring. Deeper Meaning is een inspirerend documentaireproject voor mensen die bereid zijn de onderliggende betekenis van het leven te doorgronden. De producties leggen zich vooral toe op alternatieve thema’s en zoeken daarin de diepere betekenis op. Meer informatie is hier te zien.

Gepubliceerd: 16 maart 2021 om 22:58 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×