Oecumenische dienst 4 mei in Karmelkerk

Aalsmeer – Dinsdagavond 4 mei wordt om 19.00 u. een korte oecumenische herdenkingsdienst gehouden in de Karmelkerk aan de Stommeerweg. Ds. Gert de Ruiter, predikant van de Dorpskerk, gaat hierin voor, Organist is Nico van Geijlswijk. De viering met als thema: ‘Na 75 jaar vrijheid’ is voorbereid samen met de liturgiewerkgroep van de Raad van Kerken Aalsmeer.

Veilig in de kerk of via livestream
Vanwege de coronamaatregelen mogen slechts 30 personen de dienst bijwonen. Reservering vooraf is noodzakelijk via de website van de Karmelparochie: www.rkkerkaalsmeer.nl. Dit kan vanaf 29 april via de link naar het reserveringsformulier of telefonisch via het secretariaat. Uiteraard bent u van harte welkom.

De viering die rond 19.40 uur is afgelopen, is ook met de computer of tablet via de livestream rechtstreeks te volgen of later terug te kijken. De link is te vinden in de agenda bij ‘Dinsdag 4 mei’. Dit jaar is er geen gelegenheid na afloop aan te sluiten bij de Dodenherdenking en kranslegging op het Raadhuisplein. Vanwege aangepaste maatregelen is de herdenking niet voor publiek toegankelijk. Via Radio Aalsmeer-TV wordt er live aandacht besteed aan de kranslegging op het Raadhuisplein.

Foto: Karmelkerk | Aalsmeer Vandaag

Gepubliceerd: 23 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×