'That's Life' opnieuw op vrijdagavond

‘That’s Life’ is deze week i.v.m. de avondklok weer op de vrijdagavond. Het wordt een uitzending die grotendeels in teken staat van muziek, duurzaamheid en tuin en art verhalen. Presentatrice Jenny Piet en technicus Dennis Wijnhout verwelkomen Sjaak Koningen en Roy Fransen, de tuinmannen van het Flower Art Museum.

Ook komen Trudy en Tobias Rothe, Thing-i en Janna van Zon vertellen over een aantal aankomende projecten in de Kunstkas waaronder  de Geluksroute en een aangepaste  Kunstroute. Maar de uitzending staat voor het grootste deel in het teken van PhilIp  Paar, de ras entertainer, zanger, muzikant en songwriter met veel humor. Philip vertelt o.a. over zijn leven. En als cliffhanger heeft hij een leuk nieuwtje. We zijn heel benieuwd naar dit Aalsmeerse talent!

Kortom ‘That’s Life‘ het kunst- en cultuurprogramma van Aalsmeer op vrijdagavond 16 april van 18.00 tot 20.00 uur.

Foto: Jenny Piet | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 12 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×