Help de kinderboerderij vergroenen

Aalsmeer – Zoals bekend is Stichting Kinderboerderij Aalsmeer bezig ook op de lange termijn te vergroenen. Het bestuur heeft omwille van dat doel besloten zonnepanelen op het dak van de boerentas te laten plaatsen. Het dak is groot genoeg voor 40 zonnepanelen. Deze hoeveelheid is voldoende om de gehele stroombehoefte van de boerderij af te dekken.

Het bestuur van kinderboerderij Boerenvreugd vindt het belangrijk om een project als dit lokaal aan te besteden. Meerdere offertes zijn aangevraagd waarbij Energie Aalsmeer uit de bus kwam als leverancier die kinderboerderij Boerenvreugd ontzorgt en het bestuur bovendien goed inzicht heeft gegeven in wat ervoor nodig is om verantwoord zonnepanelen te installeren.

Sponsors gezocht
Om een en ander mede te bekostigen is de kinderboerderij op zoek naar sponsors. Boerenvreugd zou het fantastisch vinden wanneer de vele bezoekers en ook zeker de andere bewoners en bedrijven uit Aalsmeer en omstreken (delen van) de panelen willen sponsoren. Een paneel is opgedeeld in 30 deelpanelen. De kosten voor een deelpaneel zijn 15 euro.
Meedoen kan als persoon, bedrijf, straat, buurt en/of vriendengroep. Wilt u als particulier of bedrijf meedoen aan dit mooie project, dan kunt u per mail via zonnepanelen@boerenvreugd.nl aangeven hoeveel delen u wilt sponsoren.

Officiële ingebruikname
Bij de officiële inwerkingstelling van het zonnedak zal er een feestelijk tintje worden gegeven aan de ingebruikname en de onthulling van het sponsorbord. Een datum voor de officiële ingebruikname is nog niet bekend, maar als deze bekend is krijgen de sponsors uiteraard een uitnodiging om hierbij aanwezig te zijn.

Gepubliceerd: 17 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×