Kent u iemand die een lintje verdient?

Aalsmeer – Kent u iemand die een lintje verdient? Vast wel! Want overal in Nederland en zeker in Aalsmeer zetten veel mensen zich belangeloos in voor de samenleving. Deze mensen verdienen waardering en erkenning vanuit de samenleving.

Koninklijke Onderscheiding
Zij kunnen in aanmerking komen voor een Koninklijke onderscheiding. Hiervoor gelden richtlijnen. Belangrijk is dat de inspanningen gedurende langere tijd worden uitgevoerd en ten gunste komen van de samenleving of dat zij een voorbeeldfunctie vervullen. Daarnaast is het noodzakelijk dat u de onderscheiding aanvraagt in de gemeente waar degene voor wie u een lintje aanvraagt woont. Bij de gemeente Aalsmeer kunt u dus alleen een lintje aanvragen voor inwoners van Aalsmeer.

Draag die bijzondere persoon voor!
Wilt u iemand voordragen voor de algemene gelegenheid (Lintjesregen) in april 2022? Neem hiervoor contact op met Marja Wiersma van het Kabinet van de burgemeester van de gemeente Aalsmeer via telefoonnummer(0297) 38 75 12 of via het e-mailadres marja.wiersma@aalsmeer.nl. Uw aanvraag moet vóór 1 juli 2021 bij de gemeente ingeleverd zijn.

Gepubliceerd: 20 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×