Brand in Indonesisch restaurant Ophelialaan

In een Indonesisch afhaalrestaurant in de Ophelialaan, tegenover het busstation, is dinsdagavond brand uitgebroken. Het vuur greep snel om zich heen. De gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat het vuur zich verder verspreidde.

De bovenliggende woningen moesten ten tijde van de brand met spoed worden ontruimd. Er is veel schade ontstaan en ook de panden naast het restaurant hebben last van rookschade. Maar gelukkig waren er geen gewonden.

De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend, al is er een vermoeden dat het om kortsluiting gaat. Daar wordt verder onderzoek naar gedaan.

 

Foto: VTF - Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 14 juli 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×