David Guetta in spotlight 'Aalsmeer by Night - Dance Night'

Op Radio Aalsmeer is donderdag 29 juli wederom een extra lange aflevering van het programma ‘Aalsmeer by Night’ te beluisteren.
Presentator Meindert van der Zwaard presenteert tussen 20.00 en 22.00 uur weer een speciale ‘Dance Night’, een twee uur durend dansfeest op je radio met oude dansplaten en nieuwe dance tracks. Het best dansbare uit heden en verleden.
In elke ‘Dance Night’ staat een artiest of groep centraal waarvan meer dancemuziek te horen is. Deze donderdag 29 juli staat de spotlight op David Guetta. Verder komt er o.a. een dansbare reggae-plaat en een Italo-dancetrack voorbij. Ook is, vanaf 21.30 uur, het tweede deel van de ‘Disco Revival Dance Mix’ te beluisteren, gemaakt door de Aalsmeerse DJ René van Aken, ook wel bekend als de ‘Dutch Dance Detective’.
Verder die twee uur: het lekkerste uit 50 jaar dansmuziek. Ook in de reguliere uitzending van ‘Aalsmeer by Night’ tussen 22.00 en 24.00 uur wordt de dansvloer nog regelmatig gevuld. De ‘Aalsmeer by Night – Dance Night’ wordt de komende tijd om de week uitgezonden, op donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur, voorafgaand aan de wekelijkse reguliere uitzending tussen 22.00 en 24.00 uur.

Gepubliceerd: 25 juli 2021 om 12:19 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×