Con Amore mag weer "lekker zingen"

Aalsmeer – Het Aalsmeers mannenkoor Con Amore gaat weer zingen! Na een lange periode waarin dat niet of nauwelijks kon, kan het koor het liedboek weer oppakken. Natuurlijk met nog wat corona-aanpassingen om voor iedereen de
veiligheid  te kunnen waarborgen. “Eindelijk gaan we toch weer zingen!”, laat Arie Koningen in een mail aan Radio Aalsmeer weten. “Om te beginnen is het doel natuurlijk vooral lekker samen zingen. Wat weten we nog en wat kunnen we nog, na zo een lange periode van niet zingen?”.

Een geluk bij een ongeluk is dat het koor aanstaande maandag niet direct een hele repetitie aan één stuk door hoeft te zingen. Er is namelijk eerst een korte, eerder uitgestelde, jaarvergadering. Koningen: “Maar jullie weten, als ik half de kans krijg, gaan we maandag toch ook echt zingen. Dat zullen we vooral de eerste maand gaan doen: Lekker zingen.”

Gepubliceerd: 24 augustus 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×