KCA: "Kunstroute Aalsmeer gaat dit jaar door"

Aalsmeer – “De Kunstroute Aalsmeer van KCA gaat door, geen haar op onze hoofden dat daaraan nog twijfelt. Niets staat dé kunstmanifestiatie van de regio meer in de weg”, aldus KCA in hun Nieuwsbrief. Er zijn op zaterdag 18 en zondag 19 september van 12 tot 17 uur 20 bijzondere locaties,- de meesten bekend, een aantal nieuw. Uiteraard met de nodige maatregelen zodat het voor iedereen een veilige happening wordt.

Enkele bekende locaties zijn: Jachthaven Otto, de Historische Tuin, Keramiekatelier Carla Huson en Artcentre Aalsmeer.
Twee nieuwe locaties zijn: club/muziekcentrum N201 met – hoe kan het ook anders – kunst van bijzonder getalenteerde jonge kunstenaars, en Zorgcentrum Aelsmeer, dat zijn prachtige tuin openstelt met kunst van (oud) medewerkers. Aan de complete lijst met locaties wordt nog gewerkt.

Nog nooit was er zoveel belangstelling onder kunstenaars om mee te doen aan de 23e Kunstroute in Aalsmeer als dit jaar. Ruim 90 kunstenaars schreven zich in. Anderhalf jaar lang konden ze niet exposeren en hun ateliers puilen nu letterlijk uit van al het nieuwe werk dat ze tijdens de lockdown maakten.

Zaterdag 18 september a.s. om 11 uur wordt de Kunstroute officieel geopend bij Jachthaven Otto

Gepubliceerd: 14 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×