Help Boerenvreugd vergroenen met zonnepanelen

Aalsmeer – Een paar maanden liet kinderboerderij Boerenvreugd weten dat het graag wil vergroenen door zonnepanelen te plaatsen op het dak van de boerentas. Daarvoor zocht Boerenvreugd sponsors. “De bezoekers en het bedrijfsleven blijken ons graag te steunen en daar zijn we ongelooflijk blij mee” aldus een van de bestuursleden van de kinderboerderij. Inmiddels is de thermometer die bij de ingang is geplaatst teller al ruim over de helft. Van het streefbedrag van €17.000,- is als €10.000 toegezegd.

Donateurs gezocht
Er zijn nog dus (deel) zonnepanelen beschikbaar voor donatie. Eén zonnepaneel is opgedeeld in 30 deelpanelen. Een deelpaneel kost 15 euro. Meedoen kan als particulier, buurt, vriendengroep of als bedrijf. Wilt u Boerenvreugd helpen vergroenen, dan kunt u per mail via zonnepanelen@boerenvreugd.nl aangeven hoeveel delen u wilt sponsoren. Geef ook aan of u uw naam dan wel bedrijfsnaam op het sponsorbord vermeldt wilt hebben. Bij de thermometer hangt een QR code waarmee het mogelijk is om direct een donatie over te maken.

Officiële ingebruikname
Bij de officiële inwerkingstelling van het zonnedak zal er een feestelijk tintje worden gegeven aan de ingebruikname van de zonnepanelen en de onthulling van het sponsorbord. Een datum voor de officiële ingebruikname is nog niet bekend.

Gepubliceerd: 3 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×