Meerlanden ruimt herfstbladeren op

Aalsmeer/Kudelstaart – Het is herfst, dat is duidelijk te merken als je naar buiten gaat. De dagen worden korter en de temperatuur zakt langzaam maar zeker. En dat betekent dat de bomen hum blad verliezen. Meerlanden ruimt de bladeren op die op paden en wegen zijn gevallen. Het opruimen van het blad zorgt niet alleen voor een schoner straatbeeld, maar voorkomt ook gevaarlijke situaties op de weg. Blad kan, zeker met nat weer, zorgen voor gladheid.

Meerlanden zal twee grote bladrondes uitvoeren. Deze zijn in de week van 15 november en 22 november 2021 en in de van week 6 december en 13 december 2021. Deze rondes kunnen uitlopen als er veel blad op de straten ligt.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 29 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×