Uitslagen sjoelclub Aalsmeer

Aalsmeer – Na de jaarvergadering, waarin diverse leden in het zonnetje werden gezet werden er nog 10 bakken voor de competitie gesjoeld. Petra Houweling was de enige met een 148. Marja Springin’tVeld behaalde het hoogste puntenaantal deze avond. Van de maximaal 15 punten die er verdiend konden worden, scoorde zij er 12.

De uitslagen per Klasse:
Hoofdklasse: 1. Tiny Amsing 2. Hans van Leeuwen 3. Albert Geleijn.
A-Klasse: 1. Marja Springin’tVeld 2. Theo van Leijden 3. Jacob van ‘t Hof.
B-Klasse: 1. Mahjan Yari 2. Mirjam van den Berg 3. Wijnand Springin’tVeld.

De volgende competitieavond is op de donderdag 28 oktober en begint om 19.30 uur in het Dorpshuis in Kudelstaart. Nieuwe leden zijn ook welkom, na aanmelding via de website: www.sjoelclub-aalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 18 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×