Uitslagen sjoelclub Aalsmeer

Aalsmeer – Ter voorbereiding op het eigen koppeltoernooi van zaterdag 6 november werd er op donderdag 28 oktober nog een competitiewedstrijd gesjoeld, met twee gastspeelsters uit Langeraar. De score van 148 werd dit keer alleen gegooid door Petra Houweling en Cock Tukker. Theo van Leijden kwam met een 147 nog het dichtst in de buurt. Petra Houweling werd ook de winnaar van de Hoofdklasse deze avond met 17 punten, voor Albert Geleijn en Tiny Amsing, beiden met 14 punten.

In de A-Klasse scoorde Marja Springin’tVeld met 19 punten het hoogst. Theo van Leijden en Elisa de Jong volgden op geringe afstand. In de B-Klasse werden de hoogste punten van de avond behaald. Zowel Mirjam van den Berg (1e ) als Wijnand Springin’tVeld (2e ) scoorden 22 punten. Mahjan Yari werd 3e met 16 punten, maar behoudt de leiding in het tussenklassement.

Foto: Ria Scheewe

Gepubliceerd: 31 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×