Campagne Werkplein AA: werk of school?

Aalsmeer – De gemeente Aalsmeer start vanaf deze week een campagne over het Werkplein AA. In de campagne zijn inwoners te zien die werk hebben gevonden of een scholing volgen. Het is belangrijk dat inwoners het werkplein weten te vinden.

Het Werkplein AA kan inwoners ondersteunen bij het zoeken naar werk of de juiste training of opleiding. Het is belangrijk dat deze campagne nu plaatsvindt omdat een deel van inwoners door de coronacrisis hun baan is kwijtgeraakt. Zij hebben geen aansluiting bij de arbeidsmarkt van nu of hebben als ZZP’er niet voldoende opdrachten. In de campagne laat de gemeente zien hoe veerkrachtig en enthousiast mensen zijn. De campagne opent daarom met een serie portretten die dit laten zien.

Voor iedereen
De coronacrisis heeft de verschillen en bestaande problemen op de arbeidsmarkt vergroot. Werkplein AA is toegerust om mee te bewegen op de arbeidsmarkt. Het Werkplein AA geeft ondersteuning op het gebied van werk en scholing aan alle inwoners van Aalsmeer. Meer informatie is te vinden op www.werkpleinaa.nl.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 2 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×