‘Door de Mangel’ over anticonceptie en taarten

Afgelopen maandag was Stefanie de Boer te gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. De enthousiaste, eigenwijze en spontane fotograaf woont tegenwoordig in Aalsmeer en werkt bij de gemeenten Aalsmeer/Amstelveen. Naast haar dagelijkse werk is zij in juni haar eigen onderneming begonnen in fotografie. Daarnaast is zij geïnteresseerd in mineralen en startte zij een eigen webshop. “Ik vind het heerlijk om edelstenen en kristallen uit te zoeken bij groothandels en deze te fotograferen en verkopen op mijn website”.

In ‘Door de Mangel’ zoekt de gast zelf zijn opvolger en ook Stefanie is opzoek gegaan. Zij heeft Lisette Sier-Wismeijer, haar nicht en BFF gevraagd haar op te volgen. Op maandag 6 december komt zij onder meer vertellen over haar carrièreswitch. Het T-safe koperspiraaltje heeft daarbij een rol gespeeld. Daarnaast is Lisette thuisbakker en bakt zij de lekkerste taarten.  Stefanie wil graag weten waar zij over 5 jaar staat. Dit en meer hoor je maandag vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Lisette Sier

Gepubliceerd: 30 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×