Eenzijdig ongeval op Meerlandenweg in Amstelveen

Amstelveen – Op de Meerlandenweg in Amstelveen, op de grens van Aalsmeer en Uithoorn, heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een ongeval plaatsgevonden met een auto. De automobilist haalde vermoedelijk de daar aanwezige bocht niet en kwam op een erf terecht. Daarna kwam de auto tot stilstand tegen een schutting.

In eerste instantie leek de omvang van de aanrijding ernstig en werd een traumateam en de brandweer naar het ongeval gedirigeerd. Uiteindelijk bleek het letsel mee te vallen. De bestuurder is wel behandeld door het ambulancepersoneel. De politie onderzoekt hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren. Over de oorzaak is dan ook nog niks bekend.

Foto: VLN-Nieuws

Gepubliceerd: 6 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×