Fietstunnel Legmeerdijk open voor fietsers

Aalsmeer – De fietstunnel onder de Legmeerdijk bij de kruising met de Burgemeester Kasteleinweg in de gemeente Aalsmeer zal  vanaf 17 november 2021 geopend zijn voor fietsers.

De aanleg van de fietstunnel zorgt er voor dat (brom)fietsers zonder verkeerslichten straks in één keer veilig kunnen doorrijden onder de Legmeerdijk. Met de afronding van de fietstunnel zijn de werkzaamheden voor de aanleg van de busbaan en herinrichting van de naastgelegen weg vrijwel gereed. De ongeveer 110 meter lange fietstunnel onder de Legmeerdijk is alleen bedoeld voor brom- en fietsverkeer. Het ontwerp is zo gemaakt dat het ruim oogt, onder andere door de schuine wanden van de onderdoorgang. De extra verlichting zorgt er voor dat de tunnel overzichtelijk blijft.

Gepubliceerd: 15 november 2021 om 22:12 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×