Koop lokaal en win shoptegoed in Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – December is DE tijd om anderen te verrassen met een leuk cadeau en jezelf te verwennen met een nieuwe outfit. Ga nu alvast naar je lokale winkelier bij jou om de hoek en laat je adviseren. Zij denken met je mee en daar is persoonlijke service nog iets vanzelfsprekends. Doe nu alvast je decemberinkopen in Aalsmeer Centrum om de drukte straks te vermijden.  Moet het onverhoopt geruild worden? Geen probleem, want ruilen mag ook na de Kerst. Veel lokale winkels hebben ook een webshop waar je terecht kunt voor je aankopen. Zij zorgen ervoor dat je alles netjes op tijd in huis hebt.

Decemberspaaractie
De ondernemers uit Aalsmeer Centrum willen hun klanten extra verwennen in de decembermaand. Het is cadeautjestijd en daar doen zij graag aan mee. Doe je decemberaankopen in Aalsmeer Centrum, want vanaf Black Friday 26 november tot en met vrijdag 24 december ontvang je bij ruim dertig ondernemers in het centrum een sticker bij iedere bestede €10,00. Bij 10 stickers heb je een volle spaarkaart en met iedere volle spaarkaart maak je kans op mooie prijzen. Volle kaarten kunnen t/m 31 december ingeleverd worden bij alle deelnemende ondernemers. Wie dat zijn kun je terugvinden op www.aalsmeercentrum.nl en je herkent ze door een postertje bij de deur.

Misschien wint jij wel een bon t.w.v. € 250,00 shoptegoed of van € 100,00 of € 50,00. Daarnaast stellen veel ondernemers nog een mooie prijs beschikbaar dus de kans om in de prijzen te vallen is groot. De trekking is begin januari 2022. Prijswinnaars krijgen bericht.

Foto: kerstverlichting in Zijdstraat

Gepubliceerd: 23 november 2021 om 19:55 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×