Meubelstoffeerder Gerda Keessen 323e gast in ‘Door de Mangel’ 

Op de eerste dag van november was Desiree Groeneveld te gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Door omstandigheden is presentatrice Mylène Huijts enige tijd uitgeschakeld, maar Marion Geisler zal tot de kerst als stand-inn Elbert Huijts bijstaan.

De komst van Desiree naar de studio was nog niet zo vanzelfsprekend, want zij was net ontslagen uit het ziekenhuis. De spraakzame Hornmeerse vertelde hoe zij van de ‘reserveerlijn’ terecht kwam in haar bloemenwinkel in de Hornmeer. “Via mijn zoon die een zakcentje wilde bijverdienen met het deur aan deur verkopen van bloemen, is dit uitgegroeid tot een bloemenwinkel”.

Maandag 8 november is er om 19.00 uur weer een nieuwe live een gast in de studio. Dan schuift Gerda Keessen aan tafel. Zij was werkzaam in het onderwijs, maar bestiert nu een zeilvermakerij en is overgestapt naar het stofferen van meubels. Desiree wil graag weten hoe zij tot deze keuze is gekomen.

Foto: Gerda Keessen

Gepubliceerd: 2 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×