Naaktshoot zorgt voor beroering in Kudelstaart

Kudelstaart – Zondag 14 november vond er een vreemde situatie plaats in Kudelstaart. Aan de rand van het water bij de kruising Robend en Stevinhof stond een wat oudere man met een grijze baard een naakte jonge vrouw van tussen de 15 en 20 jaar te fotograferen. Deze naaktshoot werd opgemerkt door een aantal passanten.

Eén van deze voorbijgangers belde de politie en een ander fotografeerde deze beide personen. Daarop liepen de man en jonge vrouw naar een auto met een duits kenteken en wilden wegrijden. Een derde voorbijganger probeerde hen echter tegen te houden door de weg te blokkeren met haar/zijn auto. Het voertuig met duits kenteken gaf dreigend gas en om een botsing te voorkomen, werd de blokkade opgeheven. De auto verdween daarna in de richting van de Mijnsherenweg.

Of de politie ter plekke is gekomen en wat de exacte afloop is geweest, is (nog) niet bekend.

Foto: Pexels

Gepubliceerd: 15 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×