'November Nineties' in 'Aalsmeer by Night'

Het programma ‘Aalsmeer by Night’, elke donderdagavond op Radio Aalsmeer, staat in de maand november grotendeels in het teken van muziek uit de jaren 90! Na de ‘September Seventies’ en ‘October Eighties’ hoor je in ‘Aalsmeer by Night’ nu de ‘November Nineties’: de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1990-1999.
Veel vaste programmaonderdelen, zoals ‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur), ‘De Tandenpoetsdansplaat’ (rond 23.40 uur) en ‘Aalsmeer Easy’ (laatste gedeelte) staan in het teken van de muziek uit de Nineties!
Presentator Meindert van der Zwaard neemt je donderdagavond vanaf 22.00 uur mee naar de hits van o.a. Captain Jack, Roxette en MC Hammer.
Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister rechtstreeks via kabel, ether of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.
Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 2 november 2021 om 10:05 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×