Onrust om 'laat' drankje in Aalsmeerse horeca

Aalsmeer – Vrijdagavond 12 november is het even onrustig geweest in het centrum van Aalsmeer. De horeca dient om 00.00 uur de deuren te sluiten, maar toen dat bij café/bar De Praam niet het geval bleek te zijn, ging de politie met meerdere eenheden naar de Zijdstraat. De bezoekers werden onrustig en de politie probeerde de openbare orde te handhaven o.a. met politiehonden. De overmacht aan politie zorgde ervoor dat de bezoekers langzaam naar huis gingen.

Het was in de horeca in het centrum behoorlijk druk, dit omdat zij vanwege de nieuwe coronamaatregelen vanaf  zaterdag 13 november minimaal drie weken lang om 20.00 uur zal moeten sluiten. Veel cafébezoekers wilden nog ‘s avonds nog een ‘laat’ drankje doen. Rond  01.00 uur keerde de rust weer terug in de Zijdstraat

Gepubliceerd: 13 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×