Ook GroenLinks maakt zich op voor gemeenteraadsverkiezingen

Aalsmeer – Ook GroenLinks Aalsmeer maakt zich op voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Op de algemene ledenvergadering is het verkiezingsprogramma van GroenLinks Aalsmeer voor de komende verkiezingen is vastgesteld.
De titel is ‘Solide solidair vanuit praktisch idealisme’. Het programma baseert zich op een aantal grondwaarden waar GroenLinks bij het werk in de gemeentepolitiek vanuit wil gaan voor alle issues die er spelen: duurzaamheid, circulariteit, solidariteit en vooruitstrevendheid. “Deze fundamentele waarden zijn gericht op samenwerking en participatie, op uitzicht op een goede toekomst voor de generaties na ons, op een economie die stand kan houden, op het creëren en behouden van een leefbare omgeving voor iedereen, op een gezonde balans tussen welvaart en welzijn”, aldus de groene partij.

Ronald Fransen lijsttrekker
Ook hebben de leden van GroenLinks de lijsttrekker voor de komende verkiezingen aangewezen: Ronald Fransen zal de lijst gaan aanvoeren. Samen met Sunny Lakerveld (tweede plek op de kieslijst van GroenLinks) voert hij het team aan waarmee GroenLinks de verkiezingen in zal gaan. Ronald en Sunny zijn ook de huidige fractieleden in de gemeenteraad voor GroenLinks. De leden hebben er alle vertrouwen in dat Ronald en Sunny ook in de komende gemeenteraadsperiode het programma van GroenLinks op een goede manier naar de dagelijkse politieke werkelijkheid zullen vertalen.

Foto: Ronald Fransen (l) en Sunny Lakerveld (r)

Gepubliceerd: 30 november 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×