Campingbeheerder in eerste ‘Door de Mangel’ 2022 

In de laatste uitzending van 2021 ontving het team van ‘Door de Mangel’ groepsbegeleidster Marion Weij als 330e gast. Zij begeleidt op een empathische manier mensen met dementie in het Kloosterhof. Daarnaast is de eveneens gevoelige en oplossingsgerichte Aalsmeerse een bedrijf gestart onder de naam WeijSamen. Daarmee wil zij mensen in hun laatste levensfase begeleiden o.a. door het maken van een memoriebox. Ook bereidt zij een nieuw Aalsmeers evenement voor dat tijdens Allerzielen moet gaan plaatsvinden en waar herinneringen aan overleden personen centraal komen te staan.


In de eerste uitzending in het nieuwe jaar ontvangt presentator Elbert Huijts deze keer Ed Peetoom. Hij is hovenier en beheert sinds kort camping Westeinder Vinkhoeve in Aalsmeerderbrug. Zijn motto is: “Ruimtelijk en Rustig Relaxen”. Marion wil graag van hem weten hoe hij zelf relaxt en tot rust komt tussen al deze bedrijvigheid door. Het antwoord op deze vraag
en meer hoor je aanstaande maandag 3 januari vanaf 19.00 uur.


Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Westeinder Vinkhoeve

Gepubliceerd: 28 december 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×