Koning verrast IKC Triade met een bezoek

Aalsmeer – Vrijdagmiddag 17 december bracht koning Willem-Alexander een bezoek aan IKC Triade in de Hornmeer. Een goed bewaard geheim, want slechts weinigen waren hiervan op de hoogte. Leerlingen en zeker ook ouders waren volledig verrast. Zijne Majesteit de Koning arriveerde om half twee bij de school en nam alle tijd om het team en leerlingen te spreken. De koning brengt in deze corona tijd vaker van dit soort bezoeken aan scholen om hen een hart onder de riem te steken.

Aan het eind van het bezoek had zich inmiddels een grote groep ouders, opa’s en oma’s rond de school verzameld. Toen Willem-Alexander met zijn gevolg lachend naar buiten kwam, klonk er een luid gejuich. De koning nam nog even de tijd om een elleboogje of boks uit te delen, grapjes te maken en zelfs op de foto te gaan met leerlingen.

Het bezoek kwam net op tijd, want vanwege de coronamaatregelen sluiten volgende week de basisscholen een week eerder voor de kerstvakantie.

Foto: Caroline Baarse

Gepubliceerd: 17 december 2021 om 17:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×