Aalsmeers Mannenkoor: "We gaan er weer voor"

Aalsmeer – Con Amore, het Aalsmeers Mannenkoor gaat weer zingen. Na vele weken gedwongen rust, gaat het bekende koor het, met toestemming van het RIVM, weer proberen. Zij hebben een nieuwe studielijst samengesteld en en gaan vol goede moed het zingen weer oppakken. ” We hebben er veel zin in om weer te gaan zingen, al is het op ander halve meter”, zegt Arie Koningen.

Het koor komt bijeen op de Rozentribune in The Beach aan de Oosteinderweg op maandag 24 januari om 19.30 uur. U bent van harte welkom om Con Amore te versterken, want door de pandemie heeft het koor wel enkele leden zien vertrekken. De mannen willen graag nieuwe zangers begroeten en een hartelijk welkom toezingen.

Gepubliceerd: 23 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×