‘Door de Mangel’ gaat koken onder water

Zoals iedere maandag ontving het team van ‘Door de Mangel’ op 24 januari weer een nieuwe gast. Deze week nam de Kudelstaartse fotograaf Kick Spaargaren plaats achter de microfoon. De sportieve, sociale avonturier sprak ronduit over zijn werk als medewerkers op een kwekerij, maar vooral ook over fotografie. “Ik heb geen opleiding in fotografie gevolgd, maar heb het me allemaal zelf aangeleerd. Ik ben een autodidact.” Hij fotografeert voor de Nieuwe Meerbode en is de huisfotograaf van het Aalsmeerse handbal. Daarnaast heeft hij ook nog tijd om te schaatsen en sloeg eenmalig een training over om aanwezig te kunnen zijn in het programma. 

Ook Kick is opzoek gegaan naar een volgende schakel aan de inmiddels zeer lange ketting. De 335e gast is Marc Eveleens geworden. Tot voorkort was hij kok, maar door corona is hij noodgedwongen de bouw ingegaan. “Hij is ook mijn duikbuddy en heeft mij gemotiveerd om mijn duikopleiding af te maken. Hij verdient het om een steuntje in de rug te krijgen en eens lekker zijn duikverhalen te vertellen.” Dat en meer hoor je aanstaande maandag 31 januari vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Marc Eveleens

Gepubliceerd: 25 januari 2022 om 8:54 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×