‘Door de Mangel’ ontvangt tuinontwerpster 

In de eerste uitzending van 2022 ontvingen presentator Elbert Huijts en technicus Edgar van Hazandonk hovenier en campinghouder Ed Peetoom. De harde werker en doorzetter begon in de wegenbouw op Schiphol en Amsterdam. Maar aan aantal jaar geleden parkeerde hij zijn graafmachine definitief, ruilde deze in voor kleiner gereedschap en werd hovenier. Een unieke kans een boerderij in Oude Meer te kunnen kopen, bood hem de gelegenheid een camping te beginnen. “Ik ben een aanpakker en samen met mijn vriendin en dochter hebben we veel zelf gedaan”. Inmiddels weten voornamelijk de campers hen al goed te vinden.

Uiteraard is ook Ed op zoek gegaan naar een opvolger en heeft deze gevonden in de persoon van Mary Been. Deze Kudelstaartse is een nieuwe onderneemster die tuinen ontwerpt. “Ik heb een aantal keer met haar samengewerkt. Ze is erg enthousiast en kan dromen in vervulling laten gaan”, aldus Peetoom. Een echte vraag heeft hij niet, hij wil haar vooral laten vertellen over haar werk. Dit en meer hoor je aanstaande maandag 10 januari vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 januari 2022 om 10:42 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×