'Echt Esther' ontvangt Bob van den Heuvel

“Soms is het leven gewoon een feestje! Hoe leuk is het als je een ‘Bekende Aalsmeerder’ mag ontvangen aan tafel.” Bob van den Heuvel, geboren en getogen in Aalsmeer, en vooral bekend als bloembinder, wordt 27 januari geïnterviewd door Esther Sparnaaij in haar programma ‘Echt Esther’.

Bob had de eerste jaren een winkel in de Weteringstraat, later betrok hij het bekende witte pand in de Zijdstraat. Uiteraard betekende dat ook werken voor de vak-tentoonstelling en talloze corsowagens.

In de afgelopen tien jaar ben is hij drie nieuwe wegen ingeslagen. Schilderen en dat heeft onder meer geleid tot een drieluik op de zijkant van een flat in Kudelstaart. Met “Bob & Gon” is hij een theaterkant opgegaan waarbij hij samen met Gon en een werkgroep maandelijks mooie voorstellingen organiseert in de Oude Veiling.

En het derde pad, op verzoek van de Bovenlanden, is Bob columnist geworden voor de Nieuwe Meerbode onder pseudoniem “Bob in de Bovenlanden”. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in een mooi boek.

Heel veel redenen voor een mooi gesprek. Heb jij ook een vraag voor Bob, mail naar esther@radioaalsmeer.nl.

Foto: Bob van den Heuvel

Gepubliceerd: 24 januari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×