Kunstzinnige figuurtjes op bomen in Kudelstaart

Kudelstaart – De oplettende wandelaar in Kudelstaart heeft ze misschien al langer geleden gespot: de kleine kunstwerkjes die op de geknotte knotwilgen zijn geprikt. Boven op de bomen die o.a. te vinden zijn langs het Corry Vonkpad en het Gangboordpad zijn leuke figuurtjes te vinden. Ze zijn gemaakt van een soort ijzerdraad dat gebogen is in allerlei vormen en met punaises op de bomen is bevestigd.

De maker van deze kunstwerkjes is onbekend, maar het vrolijkt de kale bomen wel op. Misschien dat de maker zich wil melden bij Radio Aalsmeer (info@radioaalsmeer.nl) zodat we er misschien achter komen wat de gedachte is achter deze kunstzinnige actie.

 

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd: 2 januari 2022 om 18:41 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×