‘Door de Mangel’ krijgt rijles

Afgelopen maandag was er een herhaling te horen van eind augustus vorig jaar. Toen was Maria Eickhoff te gast. Zij geeft pilatuslessen o.a. bij Omnia. De Kudelstaartse vertelde enthousiast over haar sportieve werk, dat zij na een operatie weer kon kunnen oppakken. Daarnaast is haar gezin uitermate belangrijk voor haar. De Kudelstaartse noemde zichzelf: spontaan, druk en gezellig.

De week daarvoor was Niels Offerman te gast in de talkshow. Hij is ook op zoek gegaan naar een nieuwe gast. Barry van der Laan komt maandag op 28 februari naar de studio. Hij heeft een autorijschool. “Ik wil graag weten welke lessen hij het leukst vindt om te geven: auto, vrachtwagen, bus, brommer of motor”, vroeg de Aalsmeerse heier zich af. 

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Barry van der Laan (eigen foto)

Gepubliceerd: 22 februari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×