‘Door de Mangel’ op herhaling met Maria Eickhoff

Op Valentijnsdag ontving het team van ‘Door de Mangel’ de Aalsmeerse heier Niels Offerman. Na de kassenbouw en het korps mariniers begon de op de Kerkweg opgegroeide Farregatter voor zichzelf. Samen met zijn vader bouwde hij zelf zijn eerste heimachine. Nu heeft hij meerdere machines. “Het mooie is dat mijn zoon in mijn bedrijf komt werken”. Naast zijn werk is Niels als duiker ook veel onder water te vinden en rijdt hij graag op zijn motor naar de TT in Assen. 

Natuurlijk is Offerman ook op zoek gegaan naar een nieuwe gast. Alleen komt deze niet volgende week, maar op 28 februari. Dan komt Barry van der Laan naar de studio. Hij heeft een autorijschool. “Ik wil graag weten welke lessen hij het leukst vindt om te geven: auto, vrachtwagen, bus, brommer of motor”.
Op maandag 21 februari wordt de uitzending van 30 augustus van vorig jaar met Maria Eickhoff. Zij geeft pilatuslessen o.a. bij Omnia. De Kudelstaartse kan daar enthousiast over vertellen.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Maria Eickhoff

Gepubliceerd: 15 februari 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×