Ondernemers delen rozen en chocolade uit

Aalsmeer – De meeste ondernemers in Aalsmeer Centrum verrassen hun klanten op zaterdag 12 februari met een mooie rode roos. Omdat het bijna Valentijnsdag is en ze blij zijn met hun klanten. Je kunt een roos krijgen bij de horeca, de winkels (exclusief de supermarkten), de kappers, tattooshops etc. Hier geldt wel op = op.

En kom je zaterdagmiddag naar Aalsmeer Centrum dan kun je ook nog eens getrakteerd worden op een lekker chocolade hartje. Deze worden uitgedeeld in de straten van Aalsmeer Centrum en ze zijn ‘geheel coronaproof’ netjes verpakt.
Maandag 14 februari is het Valentijnsdag. De dag dat je je geliefde kunt verrassen met een lief cadeautje. Of zeg dankjewel tegen je beste vriend/vriendin en trakteer op een lekkere lunch of etentje. De ondernemers in Aalsmeer Centrum staan voor je klaar met advies en hulp.

Gepubliceerd: 8 februari 2022 om 19:13 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×