Antoon van den Hoorn bij 'Door de Mangel'

Afgelopen maandag was er een herhaling te horen van een eerdere uitzending. Daarin was Jos de Jong te gast. De Kudelstaarter is tegenwoordig gepensioneerd en actief op het toneel en bij het zorgcentrum Aelsmeer, waar hij graag wandelt met cliënten.

Op 28 februari was verkeersschoolhouder Barry van der Laan te gast in ‘Door de Mangel’. Hij nodigde als nieuwe gast Antoon van den Hoorn uit. De Uiterwegbewoner heeft een eigen vrachtauto met een kraan erop en is volgens Van der Laan berucht en beroemd in Aalsmeer. “Ik zie telkens zijn oranje zwaailampen om andere Aalsmeerders te begroeten”, aldus Barry. Hij wil graag weten wat zijn ambities zijn met betrekking tot zijn grondwerkbedrijf. Het antwoord op deze vraag en meer hoor je maandag 14 maart vanaf 19.00 uur. 

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Antoon van den Hoorn (Kicks Foto's)

Gepubliceerd: 11 maart 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×