Back to the Disco met 'Aalsmeer by Night'

Donderdag 17 maart is er weer een extra lange ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer. Presentator Meindert van der Zwaard duikt deze avond vanaf 20.00 uur nog een keer in de discomuziek!

Alle eet-, drink- en dansgelegenheden zijn sinds eind februari weer open volgens hun normale openingstijden. De Radio Aalsmeer discotheek gaat donderdagavond ook weer open en Meindert draait op radio en TV weer de leukste en opmerkelijkste discomuziek uit het tijdperk 1972-2022.

Welke disco-klanken lokken jou weer naar de dansvloer? Aan welke disco-hits heb jij de leukste herinneringen? De beste Dance Classics komen deze avond voorbij. Ook in de reguliere ‘Aalsmeer by Night’ vanaf 22.00 uur voert Discomuziek de boventoon.

Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.
Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 14 maart 2022 om 15:06 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×