‘Door de Mangel’ in gesprek met brandweerman Coen

Afgelopen maandag ontving het praatprogramma ‘Door de Mangel’ de 339e gast in de persoon van Antoon van den Hoorn. De Uiterwegbewoner heeft zijn eigen grondverzetbedrijf. Daarvoor is hij regelmatig in Aalsmeer te zien met zijn grote vrachtwagen met oranje zwaailichten. Antoon noemde zichzelf: bezig, ondernemend en gezellig. Daarnaast is Van den Hoorn graag bezig met zijn Penta’s, de motoren voor de vaartuigen tijdens de Pramenrace en organiseert hij ’s winters de Barre Bokkentocht.

Ook Antoon heeft een opvolger gevonden voor volgende week. Lang hoefde hij niet te zoeken, want een vriend van hem, Coen van der Wal, heeft altijd veel te vertellen. Als brandweerman maakt hij ook veel mee. Ook is hij een eigen bedrijf begonnen. Antoon wil van hem weten hoe hij toch zo veel vrije dagen kan regelen om op vakantie te gaan. Het antwoord op deze vraag en meer hoor je maandag 21 maart vanaf 19.00 uur. 

Foto: Kicksfotos.nl

Gepubliceerd: 14 maart 2022 om 22:15 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×