‘Door de Mangel’ nog één keer op herhaling met Jos de Jong

Afgelopen maandag was verkeersschoolhouder Barry van der Laan te gast in ‘Door de Mangel’. De goedlachse en makkelijk pratende Aalsmeerder noemde zichzelf impulsief en avontuurlijk, maar hij houdt ook van een uitdaging. Regelmatig is hij met zijn ’lesbus’ te vinden op de regionale wegen, maar ook bij de feestweek ‘zit’ hij op de bus.

Als nieuwe gast heeft hij een oud-kandidaat van zijn verkeersschool gevraagd. Antoon van den Hoorn heeft een eigen vrachtauto met een kraan erop en is volgens Van der Laan berucht en beroemd in Aalsmeer. “Ik zie telkens zijn oranje zwaailampen om andere Aalsmeerders te begroeten”, aldus Barry. Hij wil graag weten wat zijn ambities zijn met betrekking tot zijn grondwerkbedrijf. Dat en meer hoor je volgende week maandag 14 maart vanaf 19.00 uur. 

Komende maandag is er een herhaling te horen van de uitzending van 5 september van vorig jaar met Jos de Jong. De geboren Kwakelaar heeft in zijn jeugd 6 jaar op het internaat gezeten, maar is uiteindelijk in de tuinbouw terecht gekomen, altijd in leidinggevende functies. De Jong is, nu hij gepensioneerd is, onder meer actief op het toneel en wandelt hij graag met cliënten van het Zorgcentrum Aelsmeer.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Team 'Door de Mangel'

Gepubliceerd: 1 maart 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×