Jan Klaassen haalt mooi bedrag op voor Oekraïense kinderen

Aalsmeer – Afgelopen zaterdag konden kinderen een poppenkastvoorstelling van Gerard Zelen bezoeken. De voorstelling ‘Rode Autootje’. Onder het mom ‘Een kinderlach voor Oekraïne’ probeerde de Aalsmeerse poppenspeler samen met Jan Klaassen de oorlog in Oekraïne onder de aandacht te brengen en geld op te halen voor Oekraïense kinderen in Aalsmeer. En dat is gelukt!

Er zijn circa 40 kinderen, uitgesmeerd over 7 voorstellingen, wezen kijken. Ze waren uitbundig en hadden veel plezier. Ook Jan Klaassen zelf had plezier! De kinderen en hun ouders lieten ook een gulle donatie van € 210 achter bij Jan Klaassen. Dit bedrag gaat rechtstreeks, in cadeau vorm, naar de kinderen uit Oekraïne in Aalsmeer. En Jan zal het zelf langs brengen.

Extra optreden
Heel graag zou Jan deze voorstelling nog een keer willen herhalen. Hij wil niet de nare dingen laten zien, maar een hoopvolle glimlach ontlokken bij ‘alle’ kinderen.  Jan Klaassen kan belangeloos uitgenodigd worden. De voorstelling duurt ongeveer 12 á 15 minuten.

Gepubliceerd: 13 maart 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×