KCA-benefietconcert voor Oekraïne

Aalsmeer – Op zondag 27 maart aanstaande om 14.30 uur organiseert Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer in Cultureel Café Bacchus een benefietconcert voor vluchtelingen uit Oekraïne. Het befaamde pianoduo Martijn en Stefan Blaak zullen voor Oekraïne de sterren van de hemel spelen. KCA zal de complete opbrengst uit kaartverkoop en alle die middag ontvangen donaties schenken aan de Oekraïense vluchtelingen. Hoe meer bezoekers, hoe groter de gift.

Muziek biedt troost en verbroedert. De vele hartverwarmende video’s van musicerende Oekraïners in schuilkelders en op straat gaan de hele wereld rond. Massaal slaan wanhopige mensen op de vlucht voor het oorlogsgeweld en vele acties komen op gang om hen op te vangen en te helpen. Het is niet meer dan logisch dat ook KCA in de bres springt en met muziek geld inzamelt voor Oekraïne. Reden te meer dus om zondag 27 maart naar Bacchus te komen voor een bijzondere muzikale middag.

Bezoekers van dit benefietconcert kunnen zich verheugen op een uniek optreden met het Pianoduo Marijn en Stefan Blaak. Uniek zijn ze zeker, de broers Blaak. Ze spelen hun hele leven al samen piano. Inmiddels hebben ze internationaal faam gemaakt en behoren ze tot de top van hun generatie. Zij concerteren op grote concertpodia overal in de wereld en zijn regelmatig te gast op internationale muziekfestivals.

Muzikaal genot, speelplezier en een visueel spektakel kunt u allemaal beleven bij deze twee excellerende musici. Het quatre-mains spel, de specialiteit van Martijn en Stefan Blaak, is een genre dat de grote componisten inspireerde tot prachtige werken.
Een kaartje kost € 17,50 inclusief een pauzedrankje. Extra donaties zijn uiteraard zeer welkom. Kaartjes kunnen worden gekocht in de Ticketshop van KCA op skca.nl. Daar vindt u ook het complete programma.

Gepubliceerd: 15 maart 2022 om 23:16 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×