Lente op kinderboerderij Boerenvreugd

Aalsmeer – Het is officieel lente wanneer de zon loodrecht boven de evenaar staat. De astronomische lente begint op het noordelijk halfrond meestal op 20 maart. De meteorologische lente begint op 1 maart. De lente op kinderboerderij Boerenvreugd begint als de eerste jonge dieren worden geboren. En we kunnen nu zeggen dat de lente nu eindelijk ook begonnen is op de kinderboerderij in Aalsmeer. Afgelopen weekend zijn de eerste jonge geitjes van dit jaar geboren op Boerenvreugd! Moeder Baukje heeft twee kleine meiden op de wereld gezet. Zij hebben de namen Didi en Denise gekregen.

Kinderboerderij Boerenvreugd aan de Beethovenlaan 118 is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 9.30 -16.30 en op zaterdag en zondag van 10.00 – 16.30 uur.

Gepubliceerd: 30 maart 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×