NK Beachvolleybal op 9 en 10 april in The Beach

Aalsmeer – Dit jaar wordt het NK Beachvolleybal Indoor gespeeld op zaterdag 9 april en zondag 10 april in The Beach in Aalsmeer. Daaraan voorafgaand vindt het kwalificatietoernooi plaats op zondag 27 maart. Oorspronkelijk zou het NK Beach Indoor begin januari worden georganiseerd, maar dat werd uitgesteld vanwege de coronapandemie.

Tijdens de kwalificatie op 27 maart wordt er door 16 teams gestreden voor de laatste 4 plekken in het hoofdtoernooi. Gedurende het hoofdtoernooi op 9 en 10 april zal gestreden worden voor de Nationale titel indoor beachvolleybal. De eerste 8 teams zijn rechtstreeks geplaatst voor het hoofdtoernooi de andere 4 teams stromen door uit de kwalificatie. In totaal nemen er dus 12 teams deel aan het hoofdtoernooi.

Het NK Beachvolleybal Indoor is gratis toegankelijk voor toeschouwers. Wil je dé strijd aanschouwen? Kijk dan voor meer informatie op de website van The Beach.

Gepubliceerd: 4 maart 2022 om 19:22 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×