Verhalen over Johan Cruijff in ‘Door de Mangel’ 

‘Door de Mangel’ de wekelijkse talkshow op de maandagavond ontving dit keer de opa Jos van der Wal. Zijn zoon vroeg hem vorige week hoe blij hij was met zijn kleinzoon. Nou opa zal te glimmen van trots toen hij het over Mees had. Jarenlang was Van der Wal een vertrouwd gezicht binnen het brandweerkorps in Aalsmeer. Hij noemde zichzelf sociaal, belangstellend en een vrolijke noot. De brandweerman wilde vroeger groenteboer worden en speelt ook een belangrijke rol binnen het comité dat jaarlijks de aankomst van Sinterklaas regelt in het dorp. 

Zoals gebruikelijk ging ook Jos op zoek naar een nieuwe gast. Nadat Marco Schouten de uitzending met zoon Coen had gehoord, mocht Jos hem ‘opgeven’. “Hij is een echte Aalsmeerder die werkzaam is in de bloemen en een grote passie heeft voor Nederlands grootste voetballer Johan Cruijff. Hopelijk kan hij daar mooie verhalen over vertellen”, aldus Van der Wal. Of dat ook gaat lukken, horen we volgende week vanaf 19.00 uur in de 342e aflevering van ‘Door de Mangel’. 

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 maart 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×