Aalsmeerder opgepakt voor schietpartij Hoofddorp

Hoofddorp – Bij een schietpartij op de parkeerplaats van sportvereniging Overbos in Hoofddorp is afgelopen vrijdag vroeg in de middag een dode gevallen. De 20-jarige Aalsmeerder zou vlak bij de voetbalclub zijn beschoten en is daarna weg gestrompeld en in een slootje terecht gekomen. De fatale schietpartij zorgde voor veel onrust in de Hoofddorpse wijk. Zo hoorden verschillende omwonenden de knallen en een van hen zag een zwarte auto wegscheuren.

Vrijdagavond 1 april is rond 23.00 uur een 24-jarige man uit Aalsmeer door de politie aangehouden in Hoofddorp. Hij zit vast op het bureau voor verhoor en mag alleen contact hebben met zijn advocaat. Wat precies zijn rol bij de schietpartij is geweest is nog onduidelijk. De politie laat weten niet uit te sluiten dat nog meer aanhoudingen worden gedaan. Mocht men iets gezien of gehoord hebben bel dan 0900-8844 of 0800-7000.

Gepubliceerd: 2 april 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×