Auto te water Algemene Begraafplaats Aalsmeer

Aalsmeer – Maandagavond 4 april rond 19.00 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van een voertuig te water aan de Ophelialaan. Bij aankomst bleek het te gaan om een auto die in de sloot was terecht gekomen naast de parkeerplaats van de Algemene Begraafplaats Aalsmeer. Er werden meerdere eenheden van de brandweer ingezet waaronder ook het duikteam. Ook de traumahelikopter werd opgeroepen, maar deze werd bij nader inzien niet verder ingezet.

Hoe het heeft kunnen gebeuren dat de auto is de sloot terecht kwam, is niet geheel duidelijk. Dit zal nog nader worden onderzocht. De bestuurder van de auto is met behulp van de brandweer de auto uitgekomen en ter plaatse door het aanwezige ambulancepersoneel nagekeken. Zoals het zich liet aanzien was er geen sprake ernstig letsel en is de bestuurder met de schrik vrij gekomen.

Foto: Egon Jansen | ©Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 4 april 2022 om 20:02 uur, geschreven door Egon Jansen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×